Affärssystem för fordon och maskinhandel


Här presenteras affärssystem för fordon och maskinhandel baserade på Microsoft Dynamics NAV och AX (tidigare Navision och Axapta). Affärssystemen är skräddarsydda för företag som arbetar med fordon, maskiner, entreprenad, lantbruk och skog. Systemen levereras av återförsäljare med mycket god branschkunskap och förståelse för hur just din bransch fungerar. Klicka på "Läs mer" för mer information om respektive lösning. Hittar du inte ett affärssystem som passar dig och din bransch är du välkommen att kontakta PDC Sweden.


Import and Dealer Management System

AX lösning

Import and Dealer Management System

Annata IDMS är en av Microsoft certifierad lösning för affärssystemet Microsoft Dynamics AX som adresserar kunder inom fordonshandel, fordonsservice, uthyrning, garantihantering. Typiska kunder är bil- och maskinimportörer, uthyrare och stora återförsäljare. Annata IDMS är en mycket omfattande lösning för både processer och Business Intelligence.


Gilla oss!

Dela Branschlösningar.se med dina vänner och kollegor.

 

Hitta fler lösningar

Hittar du inte en lösning som passar fullt ut? Gå till startsidan och använd sökrutan för att hitta alternativa lösningar i andra, liknande, branscher.

Till startsidan »