Om Branschlösningar.se

Branschlösningar är en samlingsplats för erkänt bra affärssystemlösningar, CRM-lösningar och tilläggslösningar baserade på Microsoft Dynamics NAV, AX, CRM och Visma Business och Visma.net. samt andra affärssystem - överskådligt och lättnavigerat! Här kan slutkunder och upphandlingskonsulter hitta en lösning och en partner som är specialiserade på en specifik bransch. Vi arbetar kontinuerligt med att sökordsoptimera och analysera trafiken till siten för att få bästa möjliga genomslag hos sökmotorerna.

Numera erbjuder Branschlösningar.se inte bara kompletta affärs- och CRM-system utan också tilläggslösningar och addons. Det gör att Branschlösningar.se erbjuder ett komplett utbud av lösningar för att du som kund ska få ut hela potentialen av ditt system. Hittar du inte en lösning som passar dig, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning.

”För oss var det en självklarhet att ta med alla våra Dynamics-lösningar på Branschlösningar.se.
Det ger oss en utmärkt exponering av våra lösningar och driver trafik till vår site.”
Per Lundström, CGI

”Det kändes självklart att vara med på Branschlösningar i både Sverige, Norge och Danmark. I Norge fick vi vår första affär tack vare Bransjeløsninger.no, det var innan vi ens hade någon norsk återförsäljare.”
Johnny Krogh, CFO JMA A/S

Utveckling & framtid

Antalet lösningar och besökare har sedan starten haft en mycket stark tillväxt och vi har under det senaste året expanderat och täcker nu också Norge och Danmark. Det ger oss en bredd och styrka att nå ut med era lösningar till en mycket stor målgrupp och låter er exponera era lösningar inte bara i Sverige.

Vill ni som leverantör synas här?

Vill ni som Dynamics-partner, affärssystem leverantör, eller annan partner, lägga upp en lösning kontaktar ni oss och fyller sedan i en checklista direkt här på siten. Därefter lägger vi upp er lösning omgående. Ni kan också välja att få er lösning publicerad i Norge och Danmark och vi kan hjälpa er med översättningen av texter.